Cirurgia Ortognàtica A ANDORRA

Amb el teu dentista de confiança a Andorra

Cirurgia Ortognàtica

Aconsegueix l’harmonia en el rostre a nivell estètic i corregeix problemes funcionals.

S’entén per deformitat dentofacial la disharmonia existent entre els ossos facials que alberguen les dents (maxil·lar superior i mandíbula). La cirurgia ortognàtica o de les deformitats facials és la solució per a aconseguir un resultat facial harmònic, estètic i funcional.

Les anomalies dentofacials són aquelles alteracions de l’esquelet facial que afecten l’estètica facial i que provoquen una alteració en la correcta articulació de les dents. Entre elles es troben el prognatisme o retrognatia mandibular. La cirurgia ortognàtica és l’encarregada del tractament i correcció d’aquestes alteracions.

Deformitats dentofacials

La correcció de les alteracions en l’estructura de l’esquelet facial permet harmonitzar la relació dels ossos del maxil·lar i la mandíbula, aconseguint una perfecta articulació de les dents. Amb això aconseguim una harmonia del perfil facial i una important millora estètica.

El cirurgià maxil·lofacial, juntament amb el ortodoncista, podrà establir un pla de tractament ortodòncic i una posterior cirurgia que permetrà obtenir els resultats estètics i funcionals desitjats.

Tractaments de cirurgia ortognàtica

  • Mossegada oberta: Impossibilitat de tancar les dents frontals o posteriors.
  • Prognatisme mandibular: prominència de mandíbula o dèficit del maxil·lar superior així com la combinació de tots dos.
  • Retrognatia mandíbular: La mandíbula està endarrerida respecte al maxil·lar superior, provocant que les dents inferiors quedin més endarrerits que els de dalt.
  • Asimetria facial: Entre tots dos costats de la cara existeix una disharmonia.
  • Somriure gingival: Exposició excessiva de les genives en somriure.

Si tens alguna consulta o vols demanar cita, estarem encantats d’atendre’t.
Truca’ns al 870070 o envia el següent formulari.

    Estic d'acord amb la política de privacitat