CIRURGIA ORAL A ANDORRA

Amb el teu dentista de confiança a Andorra

Cirurgía Oral a Andorra

La cirurgia oral és l’especialitat de l’odontologia que s’ocupa de multitud d’afeccions dins de la boca i les dents,com ara l’extracció dels queixals del judici , de restes d’arrels dentàries, de dents retingudes o incloses dins dels maxil·lars, de la resecció de frens (labial o lingual)…

Cirurgia dels queixals del judici

Consisteix en l’extracció quirúrgica dels queixals del judici. Està extracció es realitza per diversos motius, entre elles:

  • La mala orientació dels queixals del judici que pot produir danys en altres peces.
  • La falta d’espai en la mandíbula per a una correcta erupció
  • Problemes d’inflamació en la geniva per una erupció incompleta d’aquests queixals,que pot ocasionar

Extracció de quistos i tumors benignes

Poden existir quistos a l’interior dels ossos maxil·lars o de la mandíbula causats per diversos motius, com a infeccions latents de dents en mal estat o dents que han quedat retinguts en l’os.

Es poden produir tumors benignes dins de la cavitat oral com a lipomes, fibromes o petits angiomes. Per a aquests processos es realitza una exèresi-biòpsia de la lesió perquè un especialista ens confirmi el tipus i la benignitat del procés.

Extraccions complexes

Hi ha algunes situacions que dificulten i compliquen l’extracció dentària, per exemple, extreure peces dentàries que estan totalment destruïdes i únicament queda l’arrel inclosa dins de l’os; pacients que han rebut radioteràpia o que tenen malalties sistèmiques importants, etc..

Consulta’ns sense compromís o sol·licita ara la teva cita online
Consulta’ns sense compromís o sol·licita ara la teva cita online

Cirurgia de frens

Els problemes amb els frens en els nens poden implicar patologies de la parla, malposición de les dents o dificultat perquè les dents se situïn correctament dins de l’arcada dentària. Amb unes petites intervencions de curta durada es poden solucionar aquests problemes perquè no empitjorin en l’edat adulta.

Cirurgia de dents retingudes en paladar

El caní és una dent que normalment erupciona entre els 11 i 13 anys d’edat, però a vegades, un o els dos poden desenvolupar-se en mala posició, en el paladar, darrere dels incisius superiors i és necessari “ajudar-los” perquè surtin i no modifiquin la posició de les dents veïnes o danyin les arrels. La intervenció quirúrgica consisteix a eliminar la geniva que cobreix la corona del caní, i a vegades, llimar l’os de la mateixa zona.

Si tens alguna consulta o vols demanar cita, estarem encantats d’atendre’t.
Truca’ns al 870070 o envia el següent formulari.

    Estic d'acord amb la política de privacitat