TUMORS I CIRURGIA RECONSTRUCTIVA
A ANDORRA


Equip de cirurgians experts en Maxil.lofacial

Tumors i Cirurgia Reconstructiva a Andorra

Els tumors que puguin afectar estructures de la cara i el coll com el llavi, la cavitat oral, la llengua, les genives, la pell de la cara, les glàndules salivessis o el nas poden ser tractats per un equip de cirurgians maxil·lofacials.

Aquests tumors, benignes o malignes, necessiten amb freqüència un tractament quirúrgic que, a vegades, comporta un posterior tractament mèdic.

Resulta necessari consultar a un cirurgià maxil·lofacial quan apareixen lesions ulcerades en la cavitat oral o en els llavis que no cicatritzen de manera adequada en un període d’entre dues i tres setmanes. La prevenció i el diagnòstic precoç dels tumors a la regió del cap i el coll és fonamental per a l’èxit i el pronòstic del seu tractament.

Per a la reconstrucció de les estructures anatòmiques de la pell de la cara, la boca, els ossos facials i el coll, la cirurgia maxil·lofacial disposa de tècniques de cirurgia reconstructiva que permeten la reconstrucció funcional d’aquestes zones de manera immediata i en pacients que presenten seqüeles secundàries de la cirurgia de tumors o traumatismes previs.

Si tens alguna consulta o vols demanar cita, estarem encantats d’atendre’t.
Truca’ns al 870070 o envia el següent formulari.

    Estic d'acord amb la política de privacitat