Odontologia Conservadora a Andorra

Especialistes en Odontologia Conservadora a Andorra

Odontologia Conservadora a Andorra

Al Centre Mèdic Valira d’Andorra apostem per l’odontologia més ecològica i biocompatible possible. No realitzem obturacions amb amalgames de plata, utilitzem metalls nobles en la fabricació de les pròtesis dentals i els composites que utilitzem per a les obturacions de les càries estan lliures de Bisfenol A.

Empastaments dentals

Mitjançant la retirada del teixit amb càries, la neteja de la superfície de la dent i la seva substitució per materials d’obturació de llarga durada, es reconstrueix l’anatomia dental perduda per càries.

Endodòncia

L’endodòncia es coneix com «matar el nervi». És una tècnica que consisteix en l’eliminació del teixit nerviós que causa dolor a l’interior de la peça dental. Mitjançant aquest sistema, s’aconsegueix conservar la dent, que d’una altra forma hauria de ser extret.

Extracció dental

És l’última opció per als casos en què una peça dental o els teixits que la suporten es troben destruïts o en mal estat. Una vegada extreta es necessitarà de reposar la peça perduda amb un implant.

Pròtesis dentals

Amb els tractaments de pròtesis dentals és possible reemplaçar una o més peces dentals, ja sigui utilitzant pròtesis dentals fixes, amovibles o híbrides.

Implants dentals

Recuperar la salut bucal i el somriure substituint les peces naturals perdudes amb implants dentals de màxima qualitat

Ortodòncia

Els nostres especialistes en ortodòncia poden solucionar qualsevol problema de dents tortes o falta d’encaix tant en adults com en nens

Peridòncia

Si les seves genives sagnen espontàniament o es troben inflamades o han canviat de color a vermell intens és signe que vostè necessita tractament periodontal.

Estética dental

L’objectiu és lluir un somriure atractiu i una dentadura en harmonia amb la resta de la nostra estructura bucal.

Si tens alguna consulta o vols demanar cita, estarem encantats d’atendre’t.
Truca’ns al 870070 o envia el següent formulari.

    Estic d'acord amb la política de privacitat