Medicina Oculo Facial

Rejoveniment de la mirada sense cirurgia

Medicina Oculo Facial a Andorra

Tècniques de rejoveniment de la mirada sense cirurgia. Els nostres especialistes en oculoplastia realitzen tractaments estètics per a eliminar potes de gall, arrugues d’entrecella i altres línies d’expressió facials, amb els mètodes més moderns i eficaços, usant productes de gran qualitat i amb garantia mèdica de professionalitat.

Eliminació arrugues amb Botox, sense cirurgia

IInfiltracions de toxina botulínica. S’utilitza per a corregir les arrugues denominades dinàmiques, com les anomenades “potes de gall” o les arrugues de l’entrecella. El tractament és indolor i no requereix pautes pre postoperatòries.

Els efectes apareixen entre 3 i 5 dies després de la injecció i són temporals. Tenen una durada mitjana de sis mesos.

Elimina les arrugues amb farciment d’àcid hialurònic reticulat

Es reinjecten els components cutanis que la pell va perdent amb el temps i que són responsables de la seva fermesa, elasticitat i hidratació.

Aquests components capil·lars són les vitamines, oligoelementos, minerals antioxidants naturals i l’àcid hialurònic en estat natural.

S’aplica en l’entrecella, el contorn dels ulls i el dels llavis, depenent de les necessitats de cada cas.

Fils tensors

Els fils tensors serveixen per a estirar la pell i corregir el descolgamient de la musculatura, facial en aquest cas, proporcionant un efecte rejovenidor al rostre.

Els fils tensors d’implanten sota la pell mitjançant cànules estèrils baix anestèsia local i posteriorment es tiben. Es poden retibar passats uns mesos.

Els fils tensors reabsorbibles es mantenen durant aproximadament un any, proporcionant una aparença més jove.

colageno

Infiltracions d’estimuladors del col·lagen

Està indicat per a corregir, atenuar o eliminar depressions en la pell com ara arrugues o plecs i per a la creació de volums, augment i remodelació facial. L’estimulador del col·lagen està compost de hidroxipatita càlcica, una substància que es produeix naturalment en el cos.

Peeling-quimico

Peeling químic

És un tractament químic que busca descamar la pell a fi d’eliminar les capes superficials que contenen les impureses i cèl·lules mortes, amb la finalitat que la pell es regeneri amb cèl·lules noves. Es pot realitzar per a millorar l’aspecte de la pell i eliminar petits defectes superficials

Hidratacion-mesoterapia-barcelona

Il·lumina, nodreix i hidrata la teva pell amb àcid hialurònic

Mitjançant la mesoteràpia facial, s’injecta directament a la mesodermis (la capa mitjana de la pell) un combinat d’àcid hialurònic, vitamines, oligoelements i minerals antioxidants naturals, que augmenten la seva fermesa, la seva eleasticidad i la seva hidratació. És a dir que, es regenera directament on es precisa, allò que s’ha anat degradant amb el temps.

Si tens alguna consulta o vols demanar cita, estarem encantats d’atendre’t.
Truca’ns al 870070 o envia el següent formulari.

    Estic d'acord amb la política de privacitat