ESTÈTICA DENTAL A ANDORRA

Especialistes en Estètica Dental a Andorra

Estètica Dental a Andorra

Tractaments d’estètica dental per a retornar-te el teu millor somriure
L’objectiu de l’odontologia estètica és permetre’ns lluir un somriure atractiu i una dentadura en harmonia amb la resta de la nostra estructura bucal.
Tractaments d’estètica dental a Badalona
El tabac,el cafè o alguns medicaments provoquen alteracions del color natural de les dents, enfosquint-los i generant taques poc estètiques.

Sistema d’emblanquiment ZOOM

És un dels mètodes més eficaços per a blanquejar les dents que han perdut el seu color original, El tractament, basat en l’aplicació del gel blanqueant i exposició a una llum especial, garanteix uns resultats excepcionals.

El sistema d’emblanquiment Zoom! (o emblanquiment dental amb làser) és el procediment d’emblanquiment dental més avançat científicament. És segur, eficaç i increïblement ràpid. En tan sols una cita pots blanquejar les teves dents. És ideal per a tots els casos especialment per a aquelles persones ocupades que busquen resultats immediats.

Carilles Dentals

Són unes fines làmines de porcellana que s’apliquen recobrint la part visible de les dents per a aconseguir una excel·lent millora del teu somriure. Permeten modificar la forma, el color i la posició de les dents naturals.

Les carilles de porcellana destaquen per la seva transparència. Aquest tractament és molt conservador per a la dent, ja que pràcticament no s’ha de rebaixar l’esmalt dental.

Avantatges de les carille:s

  • Resultats ràpids, en poques visites.
  • Aparença natural quant al color de les dents.
  • Ultrafines, gairebé imperceptibles a la vista però també en boca.
  • Indolor, no es necessita anestèsia.

Carilles de ceràmica

Les carilles de ceràmica també conegudes com carilles de porcellana, són làmines molt fines d’aquest material que permeten al pacient gaudir d’un somriure bonic i natural en poques sessions.

La principal diferència entre les carillas de ceràmica i de composite, és que les primeres s’elaboren en el laboratori segons les indicacions de l’especialista en estètica dental. Les carilles dentals es caracteritzen per ser un tractament d’estètica segur i ràpid.

Els materials d’última generació per a aquest tractament, permeten una adhesió altament efectiva de les carillas a la dent natural.

El procés de disseny de les carilles dentals, depenen de l’habilitat artística del professional, ja que aquest tractament és personalitzat i les carillas es dissenyen exclusivament per a cada pacient.

En poques sessions pot aconseguir el somriure que desitja. És un procés poc invasiu ja que respecta la major part del teixit de la dent .A vegades cal rebaixar una petita part de la capa superficial de l’esmalt i en alguns casos no s’elimina res, s’afegeix ceràmica damunt de la pròpia dent.

Una dels grans avantatges de les carilles de ceràmiques és que no es tenyeixen amb begudes o aliments, que no perden lluentor i que la duresa supera al propi esmalt dental.

Per a saber si és bon candidat a aquest tractament, demana cita per a poder estudiar el teu cas i assessorar-te sobre el millor tractament d’estètica dental que s’adapti a les teves necessitats.

Carilles de composite

Les carilles de composite consisteixen a cobrir les peces dentals amb capes de resines compostes (composite) per a modelar la part visible i canviar el color, la forma, la grandària o posició de les dents. Per això, les carilles de composite són una bona opció per a corregir petites malposiones, eliminar taques en les dents, restaurar peces dentals.

Aquest tractament pot realitzar-se en una sola sessió, i moltes vegades la dent natural no necessita preparació. Una dels grans avantatges d’aquesta mena de carilles és que es poden reparar en la consulta si sofreix algun tipus de trencament. El resultat d’aquest tractament dependrà de les habilitats desenvolupades per part del professional, per això sempre es recomana que et posis en mans d’experts per a realitzar aquest tipus de tractaments.

Comptem amb professionals qualificats, amb experiència i amb materials i equips que garanteixen els bons resultats en els nostres pacients.

Financem el teu somriure

A Centre Mèdic Valira d’Andorra no volem que el preu suposi una barrera a l’hora de complir el teu desig de dir adéu a les ulleres i/o lents de contacte.

Financem el teu somriure

A Centre Mèdic Valira d’Andorra no volem que el preu suposi una barrera a l’hora de complir el teu desig de dir adéu a les ulleres i/o lents de contacte.

Corones ceràmiques

Són corones realitzades totalment en porcellana, sense gens de metall, amb la qual cosa aconseguim mantenir la transparència i lluminositat d’una dent natural.

Les corones de porcellana, són solucions de l’odontologia per a cobrir o reforçar dents molt deteriorades o que requereixen ser reforçats, així com per a corregir problemes estètics de la dentadura.

Avantatges:

  • Totalment biocompatibles, no produeixen al·lèrgies.
  • Sense metalls, baixa conductivitat tèrmica
  • Duradores. Porcellana d’alta qualitat.

Cirurgia periodontal estètica

Posa’t en mans d’experts en cirurgia periodontal estètica, perquè no hi ha somriure bonic sense genives sanes

Tractament de genives

Cirurgia mucogingival. La pèrdua de geniva a nivell de l’arrel de les dents pot desencadenar problemes d’hipersensibilitat, càries radicular i problemes estètics. Per a corregir-los és necessari recobrir l’arrel denudada amb empelt de geniva del propi pacient o amb geniva sintètica.

Allargament coronari

Permet harmonitzar els marges de la geniva, millorar la grandària i la forma de la corona dental en dents que no han acabat d’erupcionar. També permet accedir a càries profundes, subgingivals per a poder reconstruir la dent completament.

Si tens alguna consulta o vols demanar cita, estarem encantats d’atendre’t.
Truca’ns al 870070 o envia el següent formulari.

    Estic d'acord amb la política de privacitat